Mens

Hoe kom je in jouw flow?

Ken je het gevoel van helemaal opgaan in datgene wat je bezighoudt. Om vervolgens verrast en trots te kijken naar het indrukwekkende resultaat van jouw werk? En… het voelt dan niet als werk! De bezieling en energie die daaruit stromen zijn aanstekelijk voor je omgeving en zorgen dat anderen ook in de creatieve spiraal terechtkomen.

Dat is wat mij drijft om mij in te zetten als coach.

1: Aanleiding

Je merkt dat je al een tijdje niet lekker in je vel zit. Je voelt dat iets niet klopt en je weet niet waar je moet zoeken. Of juist wel: je hebt een heel helder beeld bij wat je aan wilt pakken. Je hebt een goed gevoel over mij een maakt een afspraak.

streep

2: Intake

Het intakegesprek biedt je de mogelijkheid om te ervaren of het klikt tussen ons. Je kunt alle vragen stellen die voor jou relevant zijn om daar duidelijkheid over te krijgen: Wat heb ik je te bieden? Hoe verloopt het traject? Ben ik de juiste coach voor jou?

streep

3: Coaching

Het coaching traject bestaat uit een-op-een gesprekken (frequentie in overleg), opdrachten en begeleiding via telefoon/email naar behoefte. Na elke sessie evalueren we de voortgang en bespreken we of een vervolgsessie wenselijk is.

streep
Nieuwsgierig? neem gerust contact met mij op.
button-cv