Organisatie

Wat heeft jouw organisatie nodig?

Weet je nog waarom je ooit je eigen onderneming startte of de leiding nam van de organisatie waar je nu voor verantwoordelijk bent? En hoe jouw medewerkers en klanten geïnspireerd werden door een overvloed aan ideeën? Wanneer je aanspraak weet te doen op de menselijke behoefte om bij te dragen, heb je de bron van de energie gevonden die jouw organisatie voedt en vernieuwt.

Mijn passie voor vernieuwing drijft mij om me in te zetten als organisatieadviseur.

1: Vraagstelling

Je hebt vertrouwen in onze samenwerking. Tijdens een of enkele sessies definiëren we jouw vraagstelling. Dat kan een een-op-een gesprek zijn of een workshop met andere belanghebbende die breder zicht hebben op wat er speelt.

streep

2: Verdieping

Het is nu tijd om het terrein te verkennen. Wat is er al gedaan? Wat voor houding hebben de mensen? Hoe verlopen de processen? Idealiter krijg ik toegang tot de werkvloer. Mijn bevindingen vertaal ik naar een voorstel voor plan van aanpak.

streep

3: Oplossing

Je kunt je herkennen in de voorgestelde oplossing en bent ermee akkoord. Afhankelijk van jouw behoeftes, zorg ik voor: projectmanagent, draagvlak binnen jouw organisatie, inhoudelijke bijdrage, samenstelling en coaching van het proejctteam.

streep
Nieuwsgierig? neem gerust contact met mij op.
button-cv